Jag är så nöjd med denna städfirma i Täby

Hej, jag hoppas ni har det bra på alla sätt de sätt och vis. Jag skriver om allt möjligt för jag har alltid ett och annat att ta upp med er i den här bloggen för jag är en pratglad person. Arbetet på ett hotell passar mig bra för det är så roligt att prata med folk som kommer till hotellet för att sova över en eller flera nätter. Nu har vi haft mer att göra än vanligt, så vår chef har anlitat en städfirma i Täby för städning på hotellet, och det är en städfirma som heter Ce Helt Rent som ser till att städa och hålla det snyggt här på hotellet. 

Att chefen fann en så här bra städfirma i Täby är vi förstås glada och nöjda över allihopa eftersom det var svårt tidigare att kombinera alla arbetsuppgifter som vi var ålagda att göra, och hinna med det. Vi har nu under några veckors tid fått hjälp av Ce Helt Rent och det har verkligen varit till glädje och till nytta för alla oss som arbetar på hotellet och även våra gäster givetvis. Med Ce Helt Rent är det på det viset att de hjälper till med det allra mesta inom städning och både privatpersoner och företagare kan anlita dem, och det är nästan så jag överväger att anlita dem för hemstädningen, då även det är något som halkat efter vilket verkligen syns. Det här är en städfirma i Täby som jag givetvis ville skriva några ord om för jag tror säkert att det är rätt så många som hade uppskattat att få städhjälp, oavsett om det är städningen hemma, på kontoret, flyttstädning eller något annat inom städning. Inte nog med att städningen utförs perfekt, personalen är jättetrevlig vilket är ett stort plus!