En välvårdad bil när jag reser i tjänsten

Hej och välkommen till bloggen. Ni som följer mig vet att jag använder min egen bil i tjänsten. Jag är resande försäljare och är det en enda nackdel med det här jobbet som jag kan komma på så är det att bilen blir smutsig med en gång, och att ha en fin bil är något jag alltid prioriterar, inte minst så ger det ett gott intryck till presumtiva kunder och därför är jag så glad över ett företag som ägnar sig åt bilvård i Norrtälje. Det är ett företag som ni kan få reda på mer om här, och de heter inget annat än Karosslackering i Norrtälje AB. 

Deras service uppskattar jag högt, dels för att de är så noggranna när de tar hand om bilen och även för att de arbetar effektivt utan att slarva med noggrannheten, och särskilt dyrt är det då inte heller att lämna in sin bil till dem. Det är den årstiden nu då det är mycket regn, och alla som har bil kan säkert skriva under på att bilarna blir smutsiga på en gång. Då kan man få hjälp med en noggrann utvändig tvätt av bilen, men det är så mycket mer som det går att få hjälp med, då det här företaget ägnar sig åt all möjlig bilvård i Norrtälje. Jag ska väl inte säga så mycket mer egentligen om det här, dessutom ska jag snart iväg till en ny kund. Ni får helt enkelt göra så att ni kikar in på Karosslackering i Norrtälje AB´s egen sida och där hittar ni det mesta ni kan tänkas vilja få reda på.