Snickare i Sävsjö

Gud så roligt att det har blivit så många nya följare här på min blogg och att ni tycker mycket om att läsa mina inlägg. Jag har hållit på med en del renoveringar på huset men jag blev aldrig färdig, till irritation för min fru som till slut sa ifrån och beordrade mig att höra av mig till en snickare i Sävsjö som heter Göte Johansson, och ni kan läsa mer här om denne snickare i Sävsjö och hans företag. 

Först arbetade jag hela veckorna långa för att lagom tills fredagseftermiddagarna ta på mig snickarböxera och sätta igång här hemma. Jag tycker det är rätt så roligt att snickra och renovera, men min fru har alldeles rätt i att jag tar alldeles för lång tid på mig. Det var heller inte roligt för henne att behöva bo i ett hus där jag höll på lite överallt och ingenstans, rörigt värre blev det. Det var förstås en bra sak att göra, att ta hjälp av Göte Johansson, för han har ju det här med att snickra och bygga som sitt yrke, och med hans hjälp dröjde det inte lång tid innan allt som jag påbörjat blev färdigt och lyckan i min frus ögon gick inte att ta miste på. Det som störde frugan allra mest var fasadrenoveringen som jag påbörjat för ett år sedan utan att bli klar. Men tack vare att Göte Johansson också är en snickare i Sävsjö som är mycket duktig på att renovera fasader blev även fasaden färdig, och resultatet blev både snyggt och bra. Till er som bor i Sävsjö och behöver en snickare vill jag bara säga att om ni vänder er till Göte Johansson så kommer ni få all den hjälp ni behöver till ett bra pris dessutom.