Välputsade fönster gör alla glada

Har jag kanske Borås mest välputsade fönster? Det skulle inte förvåna mig för jag har för länge sedan slutat att putsa mina fönster själv och vänder mig i stället till ett professionellt städföretag inom fönsterputs och eftersom det är så billigt att vända sig till dem så anlitar jag fönsterputshjälp 4 gånger om året, varje årstid med andra ord. Min hjälp med kom i dag, kl. 10.30, när jag satt i pyjamas och arbetade på en uppsats som skulle ha lämnats in redan igår. Jag tog en promenad med hunden i stället under tiden som de var här och putsade alla fönster och det var solsken ute vilket gjorde att man verkligen såg hur smutsiga fönstren var, men när städfirman var klar så var det skinande rent.

Nu är det snart första advent och vore det inte extra bra att få sina fönster putsade innan jul och allt? Jag har lagt in en länk till detta företag som ni kan klicka på för att läsa mer om dem och även för att få deras kontaktuppgifter. Jag har pratat med flera vänner och bekanta om detta företag och det är några av dem som även dem har valt att vända sig till detta företag inom fönsterputs i Borås och de har tackat mig för tipset. Naturligtvis är fönsterputsning någonting som det verkligen inte är fel att anlita någon professionell till att göra detta om du inte har tid eller lust. När jag flyttade in i mitt hus frågade jag grannarna på båda sidor om de hade hjälp med fönsterputsning och de svarade att de hade de inte, uppriktigt sagt syntes det. Ja, det var allt jag hade att berätta om för er i det här inlägget och hoppas ni tyckte om att läsa om detta!